Phone: 06-30/533-90-07; 06-30/574-69-46 - Email: orangeramp.info@gmail.com

Tervezés

a pálya elemek tervezéséhez (rádiuszok, hosszúságok, magasságok, slide csövek helyzetei, padkák, korlátok) évek alatt sok kiváló sportoló adta tudását, szakértelmét tapasztalatát a most ajánlott OrangeRamp 2012 rámpákhoz

Tanúsítványok

Tervezés

A pályatervezésnél több szempontot kell figyelembe venni ahhoz, hogy a beruházás sikeres legyen és a céljainkat elérjük. Fontos, hogy a sportolni vágyó fiataloknak valóban egy olyan pályát építsünk, ami sportolásra alkalmas és szívesen használják.
A tervezési fázisban érdemes figyelembe venni, hogy kik lesznek elsősorban a pálya használók? A gördeszkások, bmxesek, görkorisok más-más elem típusokat használnak, kedvelnek. Kisebb pályák esetében az elemek számai és méretei miatt nehezebb megoldani, hogy minden sportnak egyaránt megfeleljen. Az elemek elrendezésénél figyelembe kell venni az elemek funkcióit, egymáshoz mért távolságát valamint a szabvány által meghatározott biztonsági, balesetvédelmi zónákat.
Amennyiben az általunk ajánlott, előre kidolgozott pályákon kívül más elképzelést szeretne megvalósítani, kérje díjtalan szaktanácsadásunkat! Egyedi elképzeléseit CAD programban modellezzük, látványtervet készítünk Önnek!

A tervezési fázisban javaslom egy helyi fórum létrehozását ahol a sportoló, pályát használni vágyó fiatalokkal és a megrendelővel találkozunk, ahol egyeztethetünk, kiválaszthatjuk a legjobb megoldást a lehetőségek közül.

"ZAJ"

A pálya elemek szerkezeti kialakításától függetlenül a sportolással a sporteszközök által zaj keletkezik, ezek a pályák egyben a fiatalok gyülekező helyei is. A helyszín kiválasztása előtt érdemes tanulmányozni az adottságokat, hogy később a környező lakók nyugalmát ne zavarja a görpark használata.

OrangeRamp 3.0 rampáink felületét rezgés és zajvédelmi szigeteléssel látjuk el, azáltal a zaj csökkenthető.

BMX?

Pályáinkat gördeszkásoknak, görkorisoknak, bmx-seknek tervezzük.

A tervezésnél, a rámpák kialakításánál figyelembe vesszük, hogy a bmxek által a pályák nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. A pályáinkról nem tiltjuk a Bmx – ek használatát.

 A pegek és pedálok miatt a csövek és az élek mellett plusz védőlemezeket helyezünk el.

Az általunk megadott garanciális (3 és 5 év) éveknél figyelembe vettük ezeket a nagyobb igénybevételeket, pályáinkat ennek megfelelően gyártjuk..

Alépítmények…..

Árajánlataink nem tartalmazzák a befogadó terültek kialakítási költségeit.

A felület lehet aszfaltozott vagy betonozott.

Tervezésnél vegye fel velünk kapcsolatot, díjmentesen kérje ki tanácsainkat, tapasztalatainkat.

PDF letöltése / Orangeramp 1.0

PDF letöltése / Orangeramp 2.0

PDF letöltése / Orangeramp 3.0