Phone: 06-30/533-90-07; 06-30/574-69-46 - Email: orangeramp.info@gmail.com

Tervezés

a pálya elemek tervezéséhez (rádiuszok, hosszúságok, magasságok, slide csövek helyzetei, padkák, korlátok) évek alatt sok kiváló sportoló adta tudását, szakértelmét tapasztalatát a most ajánlott OrangeRamp 2012 rámpákhoz

Tanúsítványok

OrangeRamp 3.0

Tökéletes rámpák, hosszú élettartammal. Igényes megrendelőknek, igényes sportolóknak. 10 éves tapasztalatunkat ötvöztük a legmodernebb anyagokkal. Garantálni tudjuk az igen tartós, hosszú élettartamú rámpákat.

A jól bizonyított OrangeRamp 2.0 kiforrt moduláris pályarendszerét, masszív fémszerkezetét tűzi horganyozzuk, borításként modern kompozit anyagot használunk, porfestett oldallemezei (RAL 7035) tartósak, esztétikusak.

A tűzihorganyzott fémszerkezet, a porfestett oldallemezek, a nyitott vastag falú, profilú fémszerkezet miatt rámpáink szerkezete igen tartós, jól bírják a mindennapi magas igénybevételt.

A modern kompozit anyagoknak köszönhetően felülete sima, jól tapad, nagy kopásállóságú és az időjárás viszontagságainak is jól ellenáll. A betonparkokkal ellentétben felülete rugalmas.
Hőtágulása minimális, azonos az acélszerkezettel, így a műanyag borítású pályákkal

ellentétben a felülete nem hullámosodik fel, a lapok jobban illeszthetők. A pálya felületének borítása egyenletesebb, amit a sportolók nagyra értékelnek.

A kompozit lapokat saválló (A2) süllyesztett fejű csavarokkal rögzítjük, a csavarfejek a hosszú évek alatt nem korrodálnak, nem hagynak rozsdafoltokat, nem színezik el a borítást.

Kiváló választás játszóterekre, nagy forgalmú görparkoknak.

5 év garanciát biztosítunk rá!

PDF letöltése