Phone: 06-30/533-90-07; 06-30/574-69-46 - Email: orangeramp.info@gmail.com

Tervezés

a pálya elemek tervezéséhez (rádiuszok, hosszúságok, magasságok, slide csövek helyzetei, padkák, korlátok) évek alatt sok kiváló sportoló adta tudását, szakértelmét tapasztalatát a most ajánlott OrangeRamp 2012 rámpákhoz

Tanúsítványok

OrangeRamp 2.0  Proffesionális

Egy jól átgondolt, kiforrt moduláris pályarendszer, masszív fémszerkezettel. Szállítása, összeszerelése egyszerű, telepítése nem igényel külön gépeket. Összeszerelve egy rendkívül erős, tartós szerkezetű pálya.
Költséghatékony megoldásainkkal nagy alapterületű, sokelemes görparkok ideális kedvelt rámpái lehetnek.

Az elemek könnyűfém szerkezetből CNC élhajlítóval készített speciális profilokból készülnek, amik különböző méretű előre gyártott szelvények, U profilok, 3 – 5 mm vastag CNC élhajlítóval készített speciális acéllemezek.

A borításhoz használt lapok fa alapúak, UV-álló, vízálló, nagy kopásálló tulajdonságúak, ami megfelel a EN szabványoknak. A kialakított acéllemezes élvédelemmel igen tartósak.

Acéllemezes élvédelem:

A hosszabb élettartam miatt a pálya borítását acéllemezek közé süllyesztjük. A 3mm vastag acéllemezekből hajtott profilok veszik fel az ütéseket az elemek éleinél, széleinél. A borítás csak egy guruló felületet biztosít.

3 év garanciát biztosítunk rá!

PDF letöltése