Phone: 06-30/533-90-07; 06-30/574-69-46 - Email: orangeramp.info@gmail.com

hello

Üdvözöljük oldalunkon! Ön görpálya, görpark, skatepark, skate-pálya vagy ehhez hasonló kifejezésekkel talált ránk a világhálón.

Magyar tulajdonú családi vállalkozásunk az 1990-es évektől foglalkozik görparkok tervezésével és építésével - külföldre és Magyarországra egyaránt. Az elmúlt évek alatt igen nagy tapasztalatot szereztünk ilyen parkok kivitelezésében, tervezésében. Az általunk kínált elemek méretei, ívei már ismertek és keresettek a sportolók körében. Számos nagyobb rendezvény pályáját építettük, és színvonalas görpályákat szolgáltatunk a sikeres versenyek lebonyolításához.

Az elmúlt 10 év munkájának, fejlesztéseinek eredményeképpen ettől az évtől egy olyan saját fejlesztésű termék családot ajánlunk, ami a megrendelők és a sportolók magas elvárásainak egyaránt megfelel. Színes elemeink egy fiatalos, dinamikus teret biztosítanak a fiatalok részére.

Az oldalunkon három különböző szerkezetű görpálya konstrukciót talál. Komplett, előre megtervezett görpályákat ajánlunk, melyekhez megadtuk a szükséges alépítmény területét. Ezen kívül megtekintheti elem listáinkat, amiből összeállíthatja saját elrendezésű pályáját a célnak, elvárásainak, és rendelkezésre álló pénzügyi kereteinek megfelelően.

OrangeRamp 2.0 - Professional parkok ideális elemei

Egy jól átgondolt, kiforrt moduláris pályarendszer, masszív fémszerkezettel. Szállítása, összeszerelése egyszerű, telepítése nem igényel külön gépeket. Összeszerelve rendkívül erős, tartós szerkezetű pálya.
Költséghatékony megoldásainkkal nagy alapterületű, sokelemes görparkok ideális kedvelt rámpái.

A konstrukcióra 3 év garanciát biztosítunk.

"Egy kis történelem"

Az éghajlat miatt Közép-Európában a fém tartószerkezetű görpályák terjedtek el az elmúlt 10 évben - vízálló rétegelt lemez vagy polimer alapú lemez felülettel. 2000 és 2006 között hazánkban az alacsonyabb műszaki tartalmú pályák terjedtek el magas szakmai elvárásokkal.

Ezeken a pályákon számos versenyt, verseny sorozatot rendeztünk, támogattunk. Céljaink között szerepelt ezeknek a sportoknak, pályáknak a népszerűsítése és hogy egy olyan korosztály nőjön fel a pályáinkon, akik a nemzetközi szinten is helyt állnak a versenyeken. 

Az elmúlt évek alatt a pályák bebizonyították a létjogosultságukat hazánkban is, ezt bizonyítja az évről évre növekvő megrendeléseink száma.

Büszkék vagyunk rá, hogy:

  • kezdetektől részt vehettünk, veszünk a jelenlegi tendencia kialakulásában, kialakításában
  • Mo. – i parkok 60-70 %-át cégünk építette, tervezte
  • Mo. legnagyobb extrém sportrendezvény pályáját 8 éve mi építjük
  • a magyar sportolókra, akik kiváló teljesítményt nyújtanak a nemzetközi versenyeken